1

Tjej i träningsbyxor

0997C9F6 9BD4 4B0F A81F 12840F55FF2F
Yogabyxor

Yogapants är skönt

Jag bara älskar tighta träningsbyxor som framhäver mina former och min runda rumppa. Jag har inte träningskläder bara när jag tränar utan även på fritiden . Jag ser ju själv hur många blickar som klistrar sig fast på min röv när jag går i mina yogapants. Jag ser ju själv hur bra jag ser it i dem, håller du med? Jag gillar även mjukisbyxor och det senaste jag börjat hawrupjeans som bara är så sexy 😉 vad tycker du är det sexigaste sättet en tjej kan klä sig på ?

En kommentar

  1. Wow tänk att få se dig så på umbapasset varje onsdag o söndag och också veta att jag efter passet får dra ner tightsen på dig hemma eller om vi imte hinner hem placera dig på motorhuven och få ta dig bakifrån efter att haft dig framför mig på passet ar finns du? Jag söder om Örebro 140 meter från en badstrand

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *