1

Nymfoman från Stockholm

nyfoman från stockholm

Inte bara kåt, utan är nymfoman

Det kanske låter som rena drömmen med en tjej som är nymfoman, men det är inget jag säger utan man har fastställt den diagnosen på mig. Det började när jag kom upp i tonåren, de flesta tonåringar är väl kåta, men min kåthet var på en ganska annan nivå än mina tjejkompisars. Jag kan inte direkt säga att det är trevligt heller, och inte trevligt för ens pojkvänner efter ett tag, för det slutar alltid likadant, att de inte orkar tillfredställa mig och känner sig otillräckliga. Jag förstår det, jag måste ha mina orgasmer några ggr per dag och det fungerar inte att hoppa över sex för att jag har mens eller för att killen har huvudvärk. Man behöver ju inte alltid köra kuken i mig, det räcker med fingrar eller tunga eller en dildo om det är så. Det tar inte heller länge för mig att komma, det handlar om minuter. Har jag sen kommit 2-3 ggr i sträck kan jag klara mig en hel dag utan. Jag brukar få höra att den ideala sexpartnern för mig är en nymfoman kille, men problemet är bara att när killar kallar sig nymfomaner är de inte det ändå. Bara för att man gillar att ha mycket sex betyder det inte att du kan kalla dig nymfoman. För mig är nymfoman en sjukdom och det är vad det är. Jämför med att alltid vara hungrig, hur mycket du än äter blir du inte mätt. Lyckas du äta dig proppmätt är du ändå sugen på nästa måltid, det tycker jag är en bra jämförelse på vad en nymfoman är och hur vi känner.

Träffa andra nymfomaner?

Jag har då aldrig lyckats träffa på en nymfoman mer än mig själv. Varken killar eller tjejer. Som sagt har jag träffat killar som antagit utmaningen och hängt ihop med mig några månader och sagt de klara av att tillfredställa mig. Jag förstår att det känns som man inte håller måttet, jag räknar inte med att någon ska vilja knulla lika mycket som jag, men ska jag leva ihop med en man, måste den vara beredd på att offra sig för mig, för min skull. Använd leksaker, tunga, fingrar, gör vad du vill bara jag får mina orgasmer dagligen. Är detta tokigt mycket begärt tycker ni? Nu känner jag att det pirrar igen… Kåt och plaskvåt och ingen kille att sätta mig på….Suck! … Finns du min drömprins med hårt kuk som vill leka med mig? Hör av dig!

En kommentar

  1. Hej, jag är ofta kät själv om än inte på din nivå och kan tänka mig att ställa upp dagligen för att tillfredsställa dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *