0

18 år och singel igen

www.sexzone.se

Jag kan ju börja med att presentera mig . Jag heter sofia är 18 år och bor i stockholm . Vill börja med att förtydliga lite saker, för att slippa bli kontaktad av det jag verkligen inte bävill ha . Läs det hägärna innan du kontaktar mig .

-jag vill inte se din kuk! Iaf inte det första du gör , som faktiskt många killar gör . Tro mig , ingen tjej går igång på en dickpic på en helt främmande kille . Jag vill också klargöra att jag inte är en callgirl, escorttjej eller på något sätt prostituerad . Jag älskar sex men vill inte ha betalt för det . Visst har jag som ansra tjejer också våta drömmar om en rik kille att träffa . Men en vanlig kille duger bra med. Självklart har jag önskemål och krav .

jag har inte varit singel länge men känner mig redan redo för nya äventyr . Kan tänka mig träffa en kille för enbart sex, men är också öppen för att dejta någon mer seriöst. Och till pch med kasta mig in i ett förhållande om det verkligen klickar . Jag är en tjej som älskar sex och jag är en tjej som kan ge en kille en helt oförglömlig sexupplevelse om jag är på rätt humör . Tyvärr verkar inga många killar förstå detta med ge och ta . För stt kag ska ge fullt ut , ska jag också få allt . Enkelt . Ska inte avslöja för mycket så det finns kvar nåt att chatta om . Kommentera här nedan för o komma i kontakt med mig. Annars sitter jag online väldigt mycket på sexzone.se med namnet snuttan08. Puss

admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *