4

Knulla min trånga mus?

1329D117 CD1E 46E0 9D83 09F3DEB86F64
Knulla min trånga fitta

Jag tycker det har blivit svårt att hitta ragg på nätet. Det är superlätt att få kontakt med killar, men däremot att hitta någon som vill träffas och inte bara snackar skit och skyller på olika saker när det är dags att ses är svårt . Jag tycker jag är snygg och sexig. Jag är ganska säker på att jag är ett skönt knull. Jag suger kuk och sväljer gärna din sperma. Vill du komma lver mitt ansikte, tuttar eller djupt nere i halsen går det bra. Har du inte för stor kuk får du knulla mig snalt! Rejält med glidmedel så är det väldigt skönt. Vill du sötta på mig handbojor och sen knulla min trånga röv ganska hårt är jag din! Går mycket igång av tanken . Kan tänka mig lite privata bilder dessutom , vem är du? Skriv ? Vad tycker du om min fittbild? Inbjudande?

4 kommentarer

  1. Skulle aldrig tacka nej till att knulla dig om jag fick chansen. Hade gärna knullat dig analt men då hade jag velat slicka din röv först

  2. Hej, jag kommer på en gång, jag bara måste få spruta min säd i din underbara fitta.

  3. Hej, jag kommer på en gång, jag bara måste få spruta min säd i din underbara fitta.
    Jag kommenterade på nytt då jag angett fel mailadress i förra kommentaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *