4

slicka min fitta?

slicka fitta

vill bli slickad bakifrån, slicka rent min fitta och min röv

Äh man ska väl våga berätta om sina hemligheter. Detta kommer låta riktigt konstigt och udda för månda men såhär är det. Jag har varit på en del dejter och visst har jag fått en del kuk i mig. men har lite fantasier som jag faktiskt inte lyckats få uppleva än och bara måste få göra det. Såhär ser drömdejten ut för mig, alltså första dejten med dig.

1.Vi träffas inne i stan, tar ett par glas och ser om kemin stämmer hyffsat och kollar av så att en attraktion uppstår.

2.vi går hem till mig eller tar taxi. jag tar av mig kläderna, du behåller dina på, jag går ner på alla fyra och du slickar mig bakifrån. jag vill att du slickar min fitta ordentligt först för att sedan gå över till att slicka mig där bak, och retas med din tunga mot min trånga stjärt. sedan vill jag att du tar hjälp av fingrar, och sticker in dem bakifrån i både stjärt och min mus, medans duu slickar, vill att du slickar min fitta tills det går för mig.

3.När det gått för mig ska jag sova och du ska torka dig om munnen och dra hem. var det bra, ringer jag dig dagen efter, var det dåligt hörs vi ej mer. detta är min fetisch men kanske kan vi slå två flugor i en smäll om du är killen som älskar slicka fitta. självklart vill jag ha kuk med och suga kuk, men det kommer dejt två. Låter galet? kila vidare! låter bra? skriv till mig på sexzone.se .

4 kommentarer

  1. Hej, jag har länge haft liknande fantasier och gör detta gärna tillsammans med dig. Du har en väldigt fin fitta ska du veta om du mot förmodan inte hört det förut men jag är mest intresserad av din stjärt måste jag erkänna. Din stjärt är helt perfekt i mitt tycke 🙂

  2. Hej, jag har länge haft liknande fantasier och gör detta gärna tillsammans med dig. Du har en väldigt fin fitta ska du veta om du mot förmodan inte hört det förut men jag är mest intresserad av din stjärt måste jag erkänna. Din stjärt är helt perfekt i mitt tycke 🙂
    Jag skrev in fel mailadress i mitt förra inlägg, därför kommenterar jag på nytt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *