1

Tjej som showar i Webcam

webcamgirl

Svensk tjej i webcam

Hej där! sofi heter jag och bor i helsingborg! jag har aldrig varit nån datanörd utan alltid varit mer fysisk av mig på fritiden. Jag har nu hittat världens porrigaste sysselsättning. Jag arbetar som camgirl på chaturbate. Spännande, nervöst, man får bra betalt och man får prata med trevliga killar och par från hela världen. Detta jobbet passar mig bra då jag bestämmer helt själv över mina arbetstider och jag får bättre betalt än på ett vanligt jobb. Högsta dricksen jag hittils fått är 1000$ av en kille som tyckte jag var hans drömtjej till utseendet. men dricks på 4-500:- får man dagligen. Jag sitter mest och snackar skit med killarna som tittar, dansar lite strippar ibland. Tar fram sexleksaker efter önskemål och tillfredställer folks sexfantasier i webcam. Det är roligt! Det är inte ett jobb så man är stolt över, skulle aldrig berätta fär min mamma tex, hon skulle aldrig förstå, det låter ganska mycket värre än vad det egentligen är. Jag träffar ingen, jag utsätter mig inte för fara, jag har bara roligt i webcam, skulle inte ställa upp på något mot min vilja. Kom in och titta.

En kommentar

  1. Hej jag heter bertove och är från Hyltebruk i Halland och vill gärna träffa dig och knulla om du vill

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *