3

Svensk tjej 18år

3B8669E5 2BC1 4F9B A6CD 72FCED436EFF
Hårda bröstvårtor

Styva bröstvårtor

Hej alla kåtisar på porrbloggen .Jag är glad att jag får göra ett inlägg på en riktig svensk porrblogg. Jag har även egen sexblogg på blogspot (fråga om adressen) har bloggat flitigt på den i ett helt år fast har nu tröttnat och inte updaterat den på ett tag . Jag är som sagt 18 år fyller precis 19. Jag älskar uppmärksamhet och att klä upp mig men även såklart klä av mig naken . Jag tänkte tillföra världens bästa sextips eller snarare orgasmtips till denna blogg .

Bästa sättet att få orgasm (tjejer)

Jag har haft stora problem med min orgasm, har aldrig någonsin varit med om en orgasm förräns nyligen . Både killar och tjejer har försökt ge mig en men går bara inte . Haft sex med en snygg kulle och en snygg tjej samtidigt,vilket var de häftigaste och skönaste i sexväg jag varit med om , men nej, det når bara inte hela vägen så det går för mig . Jag blev nyligen tipsad om att skaffa en magic wand som går på el . Alltså ja 220v uttaget .

0A007E3B 6CBD 4838 95F1 18872C1536AE
Magic wand

Magic Wand Ger orgasmer

Jag var lite skeptisk till en början , lite avtändande med en sexleksak med elsladd dessutom . Men vibrationerna i den är kraftigare och skönare än i någon batteridriven dildo eller annan sexleksak jag provat . I många år hade jag försökt få orgasm genom knull, onani , ja till och med trekant och inte lyckats . När jag hade fått hem denna pryl, tog det mig 15 minuter stt få orgasm, och tro mig den orgasmen behövdes. Nu får jag dagliga orgasmer med denna på mindre än 5 minuter. Superskönt. Så har du problem med orgasm som tjej är detta en bra grej 😉

3 kommentarer

  1. Snygg tjej, synd bara att många tjejer inte kan be bästa väninnan ta bilden så slipper man hela tiden se dessa trista smartphones i bild. 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *