1

Kåt och vild

481331BE ED9B 4ED8 BA1F 8BE7EEE7E747
Vild i sängen

Jag är förmodligen den kåtaste och vildaste tjejen du haft sex med och fått i säng, om du nu skulle lyckas få omkull mig och lyckas knula mig . Jag ska inte säga att det är särskilt svårt, för är kåt och känner mig vild . Jag träffar gärna killar i olika åldrar för skön sex ibland. Just nu har jag ingen favorit jag träffar och knullar regelbundet, blir mest lösnummer här och där . Jag tror jag skulle må bäst av en knullkompis som vill ses ett par ggr vecka. Bör tillägga att jag är nykterist och träffar endast nyktra killar . Alkohol och bra sex går inte hand i hand för mig .jag gillar det vanliga, knullas bakifrån eller kliva upp och rida av din kuk ibland. Missionären är det tråkigaste jag vet, och tvingas jag välja mellan den och min dildo väljer jag dildon .nog om mej för stunden, vem är du som läser detta?

En kommentar

  1. Tja baby heter Daniel Du tar å smsar mig 0736696937. Intresserad hur jag ser ut kolla fd Affterdark blomfors

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *