1

Snygg, Svensk blondin

blond tjej

Blond på huvudet , rakad där nere

Blondiner har roligare säger de, och jag kan lova att det stämmer. Finns mycket att säga om oss blondiner, tex att vi är dumma och lättfotade, men det vet jag inget om. Jag fick syn på denna blogg, och självklart vill jag vara med med en nytagen bild på hela mig. Naken, visar tuttarna och även min nyrakade mus, som rakades för bara 5 minuter sedan. Jag rakar min mus dagligen, avskyr stubb. Jag söker inget speciellt, vill bara visa upp mig för er att börja med. Vad tycker ni? Sen vill jag säga att det är häftigt att så många svenska tjejer vågar visa upp sig här på bloggen. Alla ni som skriver kontaktannonser, nappar det? Får ni till nåt? kanske skriver en jag med. Fast just nu har jag hittat en kontaktannons skriven av en modig kille som jag faktiskt tänker svara på.. kolla här han verkar cool, någon här som redan kontaktat honom?

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *