3

Nakenbilder på snygga mig

nakenbilder

Jag naken för dig

Jag trivs bäst naken, och jag gillar att vara naken på bild lika mycket som att titta på andras nakenbilder. Jag tycker om att titta på tjejer trots att jag inte är varken lesbisk eller bisexuell. Jag är ganska porrig och vulgär av mig, skulle ändå våga påstå att jag är genuint flickvänsmaterial. Snäll, omtänksam och för det mesta på strålande humör. Sprider glädje omkring mig och aldrig hört att jag skulle vara för snål med att ge fitta och avsugningar i ett förhållande. Sen är jag en tjej som gillar att överraska. Skicka SMS med nakenbilder på mig själv till min pojkvän om jag nu hade en pojkvän. Man måste anstränga sig i ett förhållande för att hålla sexlivet på topp och därmed humöret i förhållandet.

Vill du knulla med mig?

Jag är som jag är. Jag visar redan nakenbilder på mig så varför inte löpa hela linan ut och säga vad jag är ute efter. Jag är ute efter en kille som är lite äldre än mig men ändå är ungdomlig till sättet. Du får inte lida av några potensproblem eller alkoholproblem. Du ska helst inte ha barn, det är kraven jag har. Och ska det kunna bli något seriöst av det är det ju en fördel om du är singel. Har träffat en del upptagna män och det slutar alltid olyckligt för antigen mig eller killen. Jag vill ha pojkvän, jag vill ha KK , jag vet inte om detta med att skicka in nakenbilder på sig själv till en porrblogg är rätt väg att gå, men jag är en sån som tror på ödet. Ser rätt person och läser det här kommer han ta kontakt med mig. Jag vill knulla! jag är inte svårflörtad av rätt person. Jag bråkar inte emot om du älskar avsugningar eller om du vill prova nya saker inom sex med mig? Jag tackar ja till analsex och jag tackar ja till att ta in en till tjej och ha trekant. Jag säger nej till dubbelmacka och jag säger nej till sex som innebär smärta eller avföring, gillar inte heller hålla på och kladda med mat. Jag gillar filma när man har sex, gillar nakenbilder både på honom och mig medans man har sex. Det var lite om mig och vad jag gillar och söker! berätta i kommentarer vem du är och varför du vill träffa mig, så börjar vi där?

3 kommentarer

  1. Kontakta mig om du är sugen på en riktigt grov fet kuk i smyg?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *