1

Har inte knullat på länge!

57360FE7 9ECF 4C1E ABBD FEF094CFE816
xig selfie?

Dags för ett ligg…

Först går det dagar, veckor och plötsligt märker man att man inte haft ett ligg på månader . Då vaknar sexmonstret inne i mig och jaktinstinkterna för att jaga reda på ett härligt ligg . Jag är en ganska vanlig tjej som har en ganska stor sexaptit iaf nu när jag inte fått knulla på väldigt länge . Vem är då jag ? Annika , 23år , studerande/fattig tjej bosatt i centrala stockholm . Där hör ni också anledningen till varför jag är fattig, att bo i innerstan kostar och som studerande får man ta lån . Jag tänkte inte skriva allt för mycket om mig nu utan skriver hellre mer personligt med killar jag får kontakt med via detta blogginlägg. Jag finns på sexzone.se. Ja jag har snap och kik . Jag är även medlem på mötesplatsen.

Favoriter inom sex

Jag uppskattar att bli knullad bakifrån (ja även analsex) jag älskar rida kuk . Jag älskar oralsex både att ge och ta så sextionian blir då ett givet val . Missionären kan vara skön men ganska tråkig . Men jag gillar variation och växla sexställningar . Olika sexpositioner kan vara olika skönt med olika killar. Det bästa jag vet är ju tex att bli hårt knullad bakifrån mot en vägg, men inte om det är en kille med grov 24cm penis, det bara är så att en kille med så grov penis kommer för djupt in i mig bakifrån, obekvämt. Jag älskar stora kukar men då måste vi anpassa oss till rätt sexställningar. Reverse cowgirl är något jag är mästare på om du är en kille med grov penis, då kan jag själv bestämma djupet. Puss så länge

En kommentar

  1. Jag vill knulla med tre tjejer samtidigt i era kåta fittor med min stora hårda kuk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *