1

Porrig bild på lilla mig

porrig bild

Singeltjej i uddevalla

Såklart jag är på, när man hittar en porrblogg som denna! Ascool ide med att låta bloggläsarna skicka in sina egna bilder och texter! Jag har alltid varit en porrig tjej med våt fitta konstant, har inte gjort så mycket åt det då mina fritidsintressen tar all min tid (hästar) Men ibland får man ju sätta sig vid datorn och snuska lite. Jag har Tinder , men använder det inte aktivt. Jag reggade mig även på någon ny datingsida : www.sexzone.se – hittils loggat in två ggr och hela inkorgen är redan full med snusk från både tjejer och killar. Vet inte om jag tror på detta med nätdejting, verkar så svårt på något sätt. Men ja kanske därför jag är och förblir singel, man måste nog tro för att ge det en ärlig chans. Knulla gillar jag juh, men gäller ju att man har någon att knulla med för det ska funka, slitit ut dildon och rabbiten har gått sönder, har en gammal buttplugg på batterier med, men den har på något konstigt sätt börja ge mig små elstötar haha. Nää kött och blod ska det vara. Jag tänker att nu när jag visat upp mig, lär vänförfrågningarna på sexzone.se hagla in samt bloggkommentarerna här, eller är jag ens tillräckligt sexig längre för att någon skavilja knulla mig? Hör av dig!

En kommentar

  1. Kommer bo nära Uddevalla efter påsk och jag tyckte du såg riktigt bra ut. Det enda jag kan ge dig som info om mig nu efter som det inte går att posta bilder är att jag har en 19cm kuk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *