1

Ung och nybliven singel

781ED35C 47F0 4673 B81C 4B57A91471B7
Svensk singeltjej


Singel och redan trött på singellivet

När jag var i ett förhållande vart jag uttråkad pga alla måsten och regler ens partner sätter för en . Men att vara busig, flirtig och lite bitchig tappar helt sin kraft när man plötsligt är helt singel och får göra vad man vill . Ungefär som med bil , vore det tillåtet att köra runt i 200km/h skulle man inte tycka det är lika roligt som nu? Jajag vet inte. Jag vill nu iaf träffa en pojkvän , kk eller en sugardaddie somvill ha ensugargirl som mig. Jag vill kunna ha nån att träffa på helger men även vardagkvällar. Chilla, knulla och sen knulla lite till . Suga kuk, slicka fitta o h slicka varandra där bak. Ni vet det där vanliga lite kinky livet. Jag har tappat orken på stt ragga, så förväntar att en kille ska ragga på mig och uppvakta mig . Berätta, varför ska just du få tränga in din penis i min mun, fitta och där bak? Borde inte en tjej som jag kunna välja och vraka?

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *