1

Spruta mer mina tuttar

DA8F09AE F0C6 491C B4C8 5151BE0C51D5
Sprut över bröst

Jag var på sexdejt med en kille från sexzone.se i helgen . Det va nog det häftigaste jag gjort . Vi träffades på mariatorget och började genast kyssa varandra, viskade i hans öra att vi går hem och knullar istället för att gå på ett fik . Vi knullade som två kaniner hela kvällen och hela natten . Varje gång det gick för honom bad jag han spruta över mitt ansikte eller mina tuttar! Jag delar med mig en bild på mina tuttar när jag fått hans varma sperma över dem precis! Så porrigt och skön känsla. Kommer inte dejta denna kille mer, trots att han knullade mig bra i doggystyle, för mig är han avverkad och dags att träffa någon ny sexig biff! Kanske dig?

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *