0

Nakna bröst i butiken

F8497BB6 61F6 4468 9DF9 77BCD9B440EF
Snygga boobies?

Nakna tuttar i affären

Jag tänkte bara berätta att så här gör jag när jag ska ut på stan och prova BH:n . Tar på mig en rock och en topp som är lätt att dra undan för att prova bh direkt bland hyllorna. Vetskapen om att jag kanske blir upptäckt när jag gör detta gör mig kåt. Visst har jag sett att en kille ibland sett från håll vad jag gör, men som sagt så gör det mig upphetsad. Det är något med underkläders affärer jag älskar dem och en dröm vore att få ha sex i en provhytt. Jag har haft med mig en dildo och fått orgasmer i provhytt på egen hand, men aldrig haft med en kille i provhytten och fått kuk .

Jag bara måste få prova detta. Jag gillar sexiga underkläder och lägger mesta av mina pengar på underkläder. Så visst , träffar jag en kille som ger mig dyra bh:ar och trosor i present med jämna mellanrum så är jag i himlen 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *