0

Porr & Fina drinkar

aZRDGAv

Sommaren är knulltiden på året

Hej! Jag brukar ligga lågt under vintern och våren med att ens orka bry mig särskilt mycket om mitt utseende. Köper sällan nya kläder ens på vinterhalvåret eller anstränger mig mycket med smink. Nu är sommaren här, det pirrar mellan benen och har shoppat en hel del sexiga underkläder precis. Det tar mig en timme på morgonen att sminka mig och det enda jag kan tänka på, på jobbet är att det ska bli fredag så man kan gå ut och busa. Träffa killar, dricka fina drinkar och bara sitta och skämma bort sig själv med lyx och fläder. Dricker inga mängder alkohol så vet alltid vad jag gör. Men en bra utekväll för mig slutar inte med en kebabrulle för som de flesta, en bra utekväll slutar med hemgång med nån snubbe man precis träffat, hem och ha skön sex med nya spännande person. Jag tänkte vidga mina vyer lite och ragga runt på nätet, aldrig varit på en nätdejt eller en sexdejt, men bara hört bra erfarenheter, så vill prova. Finns du min prins? Skriv en rad till mig på www.sexzone.se eller kommentera med din mail lr telfnr här på bloggen. Tjejen med snygga tuttar från stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *