2

Leker med tejp

Sexig outfit behöver inte kosta.

Ibland vill man ha en porrigkväll hemma, och ta massa porriga bilder på sig själv. Rotade igenom min garderob och hittade ingenting sexigt att ta på mig för att ta nya lockande bilder till min prodil på sexzone.se . Tack och lov är jag en väldigt kreativ perOn. Jag hittade en tejprulle och antog utmaningen att skapa mig en sexig aoutfit med hjälp av endast tejp? Blev svart eltejp som faktisk gav lite svart latex känsla. Jag tycker svart latex och vit latex är det jag klär porrigast i . Hur tycker ni jag lyckades? Hur sexig är jag på en sksla 1-10 ? Vad kunde jag gjort bättre? Vill ni se mer bilder på min eltejp outfit? Ber ni snällt får ni 😉

2 kommentarer

  1. En klar 10:a blev ju grymt sexigt. Klart jag vill se mer bilder. Vem vet vad jag har att visa dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *